Multi-Mam Compresses 12x1,6 ml

  • Omedelbar lindring av ömma och såriga bröstvårtor
  • Neutraliserar skadliga mikroorganismer och förebygger infektion
  • Vårdar huden runt bröstvårtorna
  • Gelen är naturlig, säker och ofarlig att svälja för barnet
  • Främjar den naturliga läkningsprocessen
Paketstorlek:
12x1,6 ml
Marknadsförare:
Karo Pharma Sverige Ab
Kan beställas, kommer snart i lager
SKU:
2150837
15,00 €
  • Problem med bröstvårtorna orsakade av amning
  • Ömmande såriga och svullna bröstvårtor
  • Blåsor inflammerad hud och fjällande bröstvårtor
  • Uttorkade bröstvårtor  

Multi-Mam Kompresser är speciellt utvecklade för effektiv vård av bröstvårtorna hos ammande mödrar. Multi-Mam Kompresser har en direkt lindrande effekt på ömma och såriga bröstvårtor, de vårdar huden, minskar svullnad och förebygger infektion. Kompresserna är impregnerade med bioaktiv gel baserad på det patenterade 2QR-komplexet, en naturlig substans som är baserad på växtextrakt och består av bioaktiva molekyler som kallas polysackarider. 2QR-komplexet har en unik förmåga att neutralisera skadliga bakterier genom att förhindra att de får fäste på huden. Multi-Mam Kompresser känns mjuka och sköna mot bröstvårtan och skapar optimala förhållanden för den naturliga läkningsprocessen. Eventuell gel som finns kvar behöver inte torkas bort innan amning. Den bioaktiva gelen består av naturliga vegetabiliska beståndsdelar och är säker och ofarlig att svälja för barnet.

Öppna påsen, vik upp kompressen och lägg den gelimpregnerade sidan mot bröstvårtan. Låt kompressen sitta kvar så länge som behövs, men minst 10 minuter, helst 30 minuter och som längst 1 timme. Kasta bort kompressen efter användning. Eventuell gel som finns kvar behöver inte torkas bort innan amning då gelen är helt säker och ofarlig för ditt barn. Appliceras minst två gånger dagligen för effektiv behandling tills dina besvär er borta. Om besvären kvarstår eller kommer tillbaka bör du kontakta din läkare.

Det är mycket ovanligt med allergier mot ingredienserna i Multi-Mam Kompresser. Om du är allergisk mot växtbaserade ämnen rekommenderar vi att du testar en liten bit på insidan av underarmen. Bildas det en kliande röd fläck är du troligen allergisk mot någon av ingredienserna I Multi-Mam Kompresser. I så fall rekommenderar vi dig att inte använda Multi-Mam Kompresser.

Det finns inga kända kontraindikationer ner mot att användning använda mode man under graviditet och eller amning.

Förvaras oåtkomligt för barn i originalförpackningen vid rumstemperatur mellan 10 °c och 25 °c. För utgångsdatum, se påsen och förpackningens botten.

Write Your Own Review
Du recenserar:Multi-Mam Compresses 12x1,6 ml
Ditt betyg